欢迎访问 山东警察学院外警培训部网站
设为首页  |  加入收藏
当前位置: 首页 >> 外警项目 >> 培训课程 >> 正文

培训课程

文化体验

2019年05月21日 10:07  点击:[]

以山东区域特色文化为依托,组织学员开展中国传统文化教学、现场参观、省内外考察等文化体验活动,以实际活动提升学员对中国文化更深入的了解。

Cultural Experience

Based on the regional culture of Shandong Province, the students are organized to participate in cultural experience activities, such as Chinese traditional culture teaching, on-site visits, and inspections inside and outside of the province to enhance their understanding of Chinese culture with practical activities.